Biblioteket kan tilby gratis utlån av bøker, lydbøker, filmer, tidsskrifter og andre medier. Vi kan bestille fjernlån fra andre bibliotek om vi ikke har det inne. Vi har en egen aviskrok med lokale aviser. Vi har egen lokalsamling.

På biblioteket kan du benytte deg av gratis wifi-nett, egne publikumspc-er, få kopiere og skanne dokumenter, egne sofagrupper hvor du kan slappe av på og treffe andre kjente.  Vi låner inn medier på ditt eget morsmål fra blant annet det flerspråklige bibliotek.

Biblioteket er et «leser søker bok» bibliotek, som er et bibliotek som har tilgjengelig lettlest bøker for de som har dysleksi, blinde, skal lære seg språket og trenger bøker med store bokstaver og trenger enkelt språk i bøkene. Det er mulig å bli leseombud. Ta kontakt med biblioteket for nærmere opplysninger om hva det er.

Biblioteket er en uavhengig møteplass, som driver formidling og skal være en arena for samfunnsdebatt. Vi kan arrangere bokbad, forestillinger, utstillinger, debatter og andre arrangement alene og i samarbeid med andre aktører.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.