På onsdag og torsdag var ordfører Eilif Trælnes og biblioteksjef Merete Bratteteig rundt på alle skolene i kommunen for å dele ut premier for fjorårets sommerles. Det ble delt ut sjekk og abeloneskjell til den beste klassen på hver skole og i tillegg til at de beste leserne og noen ekstra heldige ble premierte med gratis kinobillett og noe i tillegg.
Det kan informeres om at det var 42.1 % deltakelse i hele kommunen. Det ble lest totalt 4487 bøker på totalt 492349 sider fordelt på 15,7 bøker pr. bruker med et snitt på 1722 sider pr. bruker. Brønnøy bibliotek syns at innsatsen til elevene fra 1.klasse til og med 7.klasse er kjempegod.

Vi håper at det er flere som ønsker å være med på årets sommerles med å melde seg på sommerles.no. Det blir delt ut premier underveis på level 10, 20 og 30. Disse kan hentes på biblioteket i løpet av sommeren. Det samme kan kodeordene som kommer ut hver uke i forbindelse på historien inne på sommerles om Asbjørn og Astrid. Lesekampanjen varer fra 1.juni til 31.august.

Translate »